Succesvol zomerfeest in verpleeghuis Waerthove

lokaal

,,De dag begon met een ontbijt voor de bewoners", vertelt een medewerker van Rivas. ,,Om 10.00 uur startte de markt waar verschillende ambachten te zien waren, zoals klompen of boterbabbelaars maken en glas graveren. Er was een terras waar de bezoekers koffie konden drinken, maar ook een stroopwafelkraam met de lekkerste stroopwafels. Roels beestenboel kwam langs met schapen, konijnen en kippen, die de bewoners mochten aaien en mee konden knuffelen. De gehele dag was er een accordeonist aanwezig. De dag werd afgesloten met een optreden van de Bretelboys, waar de bewoners en familie van mee konden genieten onder het genot van een hapje en een drankje."

[SLIEDRECHT] Op donderdag 14 juni was verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht in gezellige sferen: er vond een zomerfeest plaats. Bewoners en familieleden genoten van diverse oude ambachten tot aan de muzikale optredens. Met het zomerfeest wilden de medewerkers van Rivas het zomergevoel aan de bewoners overbrengen.

[VAKANTIEPERIODE] Medewerker Rivas: ,,De vakantieperiode komt er aan. Familieleden gaan vaak op vakantie, waardoor de bewoners in deze periode eenzaam kunnen zijn. Met het zomerfeest wilden we de bewoners het vakantiegevoel overbrengen en hen een leuke dag bezorgen. Het zomerfeest is georganiseerd door team Welzijn van Rivas en tot stand gekomen met de financiële steun van Stichting Vrienden van Waerthove. We zijn hen erg dankbaar!"

Voor meer informatie over verpleeghuis Waerhove en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 en kijk op www.rivas.nl.

advertentie