Afbeelding
DWF

Voorverkoop van kaarten voor Zwem4daagse begonnen

2 juni 2023 om 09:18 Lokaal Deel je nieuws

De Zwem4daagse van Sliedrecht is dit jaar van maandag 19 tot en met 23 juni 2023 en daarvoor kunnen kaarten worden gekocht. Die zijn vanaf 2 juni 2023 verkrijgbaar en kosten €13,- p.p. Daarvoor kan je terecht bij bronbad De Lockhorst, in de verenigingsruimte van zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF) Baan 7 en online via www.zwem4daagse.nl. Leden van DWF krijgen korting. Ook op de avond van de Zwem4daagse kun je kaarten kopen bij vrijwilligers van DWF in de hal van het zwembad. Vanaf nu kun je ook pinnen.

Vijf dagen lang kun je ’s ochtends van 7:00 – 9:00 uur en/of ’s avonds van 19:00 – 20:30 uur banen zwemmen. De Zwem4daagse is in het binnen- en buitenbad aan de Sportlaan 1. Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers tot en met tien jaar dagelijks een afstand van minimaal 250 meter (tien banen). Deelnemers van elf jaar en ouder zwemmen minimaal 500 meter (twintig banen) per dag. Als de deelnemers vier dagen gezwommen hebben, krijgen ze op hun laatste dag (donderdag of vrijdag) een medaille en een “plonspakket” vol met goodies van sponsoren. Omdat je vijf dagen kunt zwemmen, kunnen deelnemers kiezen één dag ‘vrij’ te nemen. Tijdens de zwemuren mag je ook gebruik maken van het recreatiebad.

Vrijdagavond 23 juni wordt de zwem4daagse rond 20:00 uur traditioneel afgesloten met het stuivertje duiken voor de jeugd en worden de jongste en oudste deelnemers in het zonnetje gezet door DWF.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie