Waarom zijn er zo weinig invalide parkeer plekken in Sliedrecht ?

27 november 2023 om 10:19 Lokaal Deel je nieuws

Beste gemeente Sliedrecht.

 Ik wilde graag even wat kwijt over de invalide parkeerplekken bij diverse winkels. Op het Winklerplein heb je aan de kant van bakker Hofman 1 parkeerplek maar als je daar net iets te dicht op de witte rand parkeert en er komt een auto naast staan , heb je geen ruimte om de deur open te doen. Dus instappen is onmogelijk. 

Bij de Jumbo heb je 1 invalide parkeervak die zit bij de slotenwinkel. Dan moet je dus een eind lopen naar de winkel. Bv bij Praxis heb je er maar 1 en die staat regelmatig vol met een auto die geen invalide kaart heeft.

Net als bij Intratuin heb je er 2 , maar op de een staat regelmatig een grote witte bus , dus blijft er nog 1 over. Vaak genoeg kan ik daar ook niet parkeren. Als het druk is moet je maar zien waar je de auto kan neer zetten en dan moet je wel eens een stuk lopen. Op het industrie terrein bij Leen Bakker , geen enkele parkeer vakken voor mensen met een beperking. Terwijl het toch een winkel is voor elk iemand. 

Soms gaan we gewoon weer weg omdat het te druk is en je te ver moet lopen. Bij AH heb je er 2 bij Kapper Willem , de ene is te klein om gewoon te parkeren en als er een andere auto naast staat heb je gewoon weg geen kans om uit te stappen, wat doe je dan je probeert de andere plek, maar ook daar moet je gewoon uitkijken hoe je de auto plaatst. Ik moet elke keer de deur helemaal open doen om er goed uit te kunnen stappen . ( vanwege een kunstknie ) 

Waarom zijn er zo weinig invalide parkeerplekken bij de winkels. Wij als persoon willen ook graag eens naar de winkel toe , om zelf dingen te kopen en niet altijd aan een ander over te laten.

Met vriendelijke groet ,

AM Loeve

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie