Lezing in het Baggermuseum over offshore grondmodellen voor bagger- en kabelgraafprojecten

19 augustus 2018 om 08:03 lokaal

SLIEDRECHT Op dinsdag 4 september geeft Peter Verhoef in het Nationaal Baggermuseum in Sliedrecht een lezing over offshore grondmodellen voor bagger- en kabelgraafprojecten. Verhoef is werkzaam als Senior Engineering Geologist bij Boskalis en verbonden aan de TU Delft als gastdocent. De lezing begint om 14:00 uur en wordt in het Engels gegeven. Na de lezing is het mogelijk om deel te nemen aan een begeleide tour door het museum. De entree bedraagt €6,-, gratis entree op vertoon van de Museumkaart.

Tijdens de lezing wordt de nieuwste ontwikkeling van grondmodellen voor offshore-projecten besproken. De nadruk ligt hierbij op de methoden die worden gebruikt om driedimensionale geologische modellen te maken van het grondpakket net onder de zeebodem.

Ook komen de organisatie van offshore grondonderzoek en de rol van 3D GIS (Geographic Information System) aan bod. Daarnaast worden het offshore windmolenpark Borssele in Nederland en het Fehmarnbelt-tunnelproject tussen Duitsland en Denemarken tijdens de lezing als voorbeeld besproken.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar administratie@baggermuseum.nl. Meer informatie: www.baggermuseum.nl.

advertentie
advertentie