Het Bonkelaarhuis in Sliedrecht
Het Bonkelaarhuis in Sliedrecht Bonkelaarhuis.nl

Vierdelige podcastserie over het Bonkelaarhuis Sliedrecht

3 maart 2024 om 09:05 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Onder de titel ‘Het Bonkelaarhuis’ wordt deze maand een vierdelige podcastserie gelanceerd. 

Elke aflevering bevat persoonlijke verhalen van cliënten. Ze delen hun ervaringen en benadrukken de rol van Het Bonkelaarhuis waar je altijd kan aankloppen voor vragen, problemen en ondersteuning. Margret van Schie, manager van Het Bonkelaarhuis: ,,We zijn er om bewoners te helpen met financiële zorgen. Samen kijken we naar de mogelijkheden om de zorgen weg te nemen. Soms kan dat heel eenvoudig, soms is daar meer tijd voor nodig. Maar ik hoop vooral dat mensen de drempel over stappen om hun zorgen te delen!”

MEER BEKENDHEID

Wethouder Cees Paas: ,,De gemeente wil graag dat bewoners weten waar ze moeten aankloppen met hun vragen over financiën. Met deze podcast hopen we meer bekendheid te geven aan Het Bonkelaarhuis. Daar kun je overigens terecht met allerlei verschillende vragen zoals opvoeden, mantelzorg, vrijwilliger worden etc.”

De podcast bevat ook straatinterviews uit Sliedrecht. De jingles worden ingesprokendoor Hans Hogendoorn, bekend van zijn stem bij de NOS, terwijl journalist/programmamaker Peter Donk de presentatie voor zijn rekening neemt.

In juni, september en december volgen de andere podcasts. Deze gaan over opgroeien en opvoeden, ouder worden en over werken. De podcast is hier te beluisteren. 

Profielfoto Louis van Oort

Louis van Oort

advertentie
advertentie