Anja Hollaar bij één van haar werken, te zien bij Hof van Sliedrecht
Anja Hollaar bij één van haar werken, te zien bij Hof van Sliedrecht Hof van Sliedrecht

Expositie in Hof van Sliedrecht van het werk van Anja Hollaar

Maatschappelijk Deel je nieuws

In de centrale hal van Hof van Sliedrecht hangt sinds half januari tot eind maart 2020 werk van Anja Hollaar - van Houwelingen. Deze kunstenares woont in Hardinxveld-Giessendam en schildert al ruim 20 jaar. In 1998 begon zij met schilderen in aquarel. Ze had jarenlang schilderles bij verschillende docenten. Momenteel volgt zij het vijfde jaar van de deeltijdopleiding aan de Academie voor Schone Kunsten in België. 

Ze maakt nu overwegend werk in acryl- of olieverf. Haar werk is heel divers: zij maakt abstract werk, landschappen, landschappen, dieren, mensen, stillevens. Zelf zegt ze hierover: "Ik schilder met plezier. Ik ben gefascineerd door het spel van licht en donker, kleur, vorm en beweging. Het hangt van mijn stemming af wat het wordt; lekker los of heel precies." 

Anja's exposeerde al op veel plekken. Haar schilderij 'Shelter' werd geselecteerd voor de Europa Zomerexpo 2019 en hing in de zomer van 2019  in Museum de Fundatie / Kasteel het Nijenhuis.

De expositie is gratis toegankelijk, op werkdagen tussen 08.00 en 20.30 uur. Locatie: Hof van Sliedrecht, Lijsterweg 31. Bij de receptie liggen kaartjes met de contactgegevens van de kunstenares. Als u interesse hebt om een werk te kopen, kunt u bij haar terecht.

 

 

advertentie
advertentie