Afbeelding
Kringloopwinkel

Kringloopwinkel schenkt 5000 euro aan Stichting Timohuis

29 september 2020 om 09:03 Maatschappelijk

SLIEDRECHT De kringloopwinkel in Sliedrecht schenkt 5000 euro aan Stichting Timohuis voor de verduurzaming van het pand. Het Timohuis in Sliedrecht opent begin 2021 haar deuren voor jonge aanstaande moeders die opvang en begeleiding nodig hebben.

Stichting Timohuis is in april 2020 opgericht en is sinds de zomer bezig met een interne verbouwing van een oude boerderij in de Tolsteeg. In deze boerderij start het Timohuis opvang voor aanstaande jonge moeders die onderdak en begeleiding nodig hebben. Deze begeleiding is bedoeld om een onbedoelde zwangerschap te leiden naar een mooie en duurzame toekomst voor moeder en kind. 

Het Timohuis is franchisenemer van Stichting Siriz in Gouda en kan gebruik maken van de kennis en ervaring van Siriz op het gebied van opvang van jonge aanstaande moeders. Ook levert Siriz een kwaliteitskader waaraan het Timohuis wil voldoen.

Omdat de Kringloopwinkel graag wil bijdragen aan de verduurzaming van het pand overhandigen zij een cheque van 5000 euro voor de isolatie van de vloer. Marion Willemsen en Ineke van der Vlist van Kringloopwinkel Sliedrecht: ,,Wij staan voor duurzaamheid en deze gift voor vloerisolatie sluit hierbij goed aan.” Judith en Diana van het Timohuis: ,,We zijn ontzettend blij met deze bijdrage van de kringloopwinkel, aangezien we voor het grootste deel van de verbouwing afhankelijk zijn van giften.”

Meer informatie over het Timohuis is te vinden op de website: www.timohuis.nl.

advertentie
advertentie