De Hersenstichting zoekt nieuwe collectanten
De Hersenstichting zoekt nieuwe collectanten Pixabay

Hersenstichting zoekt collectanten

30 december 2021 om 12:02 Maatschappelijk

SLIEDRECHT De collecte van de Hersenstichting is in 2022 van 31 januari tot en met 5 februari. Daarvoor is de Hersenstichting op zoek naar mensen die willen collecteren voor iedereen met een hersenaandoening. Een op de vier mensen heeft een hersenaandoening. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dementie, een beroerte, parkinson of hersenletsel na een ongeluk.

Het aantal mensen met een hersenaandoening blijft stijgen. En voor de meeste aandoeningen zijn nog geen behandelingen die de aandoening kunnen vertragen of stoppen. Patiënten moeten dus leren omgaan met de zichtbare en onzichtbare gevolgen. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

U kunt ook helpen! Word collectant door mee te doen aan de collecteweek in de eigen woonplaats. Je mag zelf aangeven waar en hoe lang je wilt collecteren. In een paar uurtjes maak je  het verschil voor die vier miljoen mensen met een hersenaandoening.  Meer informatie en aanmelden? Bel Lisette van Beekom via 06-33323384 of via www.hersenstichting.nl/collecte.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie