Afbeelding
Waardeburgh

Waardeburgh en SWS verlengen contract MaaltijdThuis

Maatschappelijk

SLIEDRECHT Ouderenorganisatie Waardeburgh en Stichting Welzijn Sliedrecht (SWS), onderdeel van Het Bonkelaarhuis, hebben het contract voor Maaltijd Thuis met drie jaar verlengd. Gerard de Haan, lid van de Raad van Toezicht van SWS en Wieske Gort, divisiemanager Facilitaire dienst bij Waardeburgh ondertekenden het nieuwe contract, waarmee de huidige samenwerking wordt verlengd.

Manager welzijn van Het Bonkelaarhuis Marjan Blom: ,,Maaltijd Thuis is een mooie en betekenisvolle verbinding voor de inwoners van Sliedrecht. Samen met de maaltijd wordt ook iets anders bezorgd. Er is een dagelijks moment van menselijk contact waarop een gesprek wordt gevoerd en de vrijwilligers kunnen zien of het goed gaat met de deelnemers.”

Wieske Gort geeft aan: ,,De deelnemers zijn met onze dienstverlening weer een stukje zelfredzamer geworden en mantelzorgers worden ontlast in de zorg voor hun dierbaren. Inmiddels is MaaltijdThuis niet meer weg te denken uit de dienstverlening in ons mooie dorp.”

MaaltijdThuis is een maaltijdenservice voor senioren in de gemeente Sliedrecht. De maaltijden zijn dagvers en bereid met lokale ingrediënten van het seizoen door koks van Waardeburgh. Daarna worden de maaltijden teruggekoeld en door vrijwilligers van SWS bij de deelnemers thuisbezorgd.

advertentie