Ingang Bonkelaarhuis
Ingang Bonkelaarhuis SWS

Tevredenheid bezoekers dienstverlening Bonkelaarhuis gestegen

Maatschappelijk

SLIEDRECHT In vergelijking tot het onderzoek naar de dienstverlening van het Bonkelaarhuis uit 2019 is de tevredenheid gestegen van rapportcijfer 8,1 naar 8.4. Het Bonkelaarhuis is er ‘Voor alle vragen op het gebied van jeugd & gezinshulp, zorg & welzijn en werk & inkomen’. De gemeente Sliedrecht deed in 2019 een eerste tevredenheidsmeting onder bezoekers en telefonische hulpvragers. 

In een vragenlijst werd gevraagd naar een oordeel over medewerkers, een totaaloordeel over het Bonkelaarhuis en verbeterpunten. Verantwoordelijk wethouder Piet Vat bezocht de medewerkers en sprak zijn waardering uit naar over hoe zij hun werk doen. ,,Dat bezoekers aangeven dat zij op alle aspecten tevreden zijn over het contact en hen behulpzaam en vriendelijk noemen, is iets om zeer trots op te zijn.”

De wethouder was in 2019 al blij met het hoge rapportcijfer. ,,Dat zo’n mooi cijfer zelfs kan stijgen tot een mooie 8,4 is een fijne opsteker voor iedereen die zich inzet in het Bonkelaarhuis. Er kwamen ook verbeterpunten uit het onderzoek over gehorigheid, de felle verlichting en het klimaat in het gebouw.

advertentie