De opbrengst van het benefietconcert ging naar Maximaal Leven
De opbrengst van het benefietconcert ging naar Maximaal Leven Lions Alblasserwaard

Opbrengst LIONS benefietavond voor Maximaal Leven

Maatschappelijk

REGIO De band ’S Avonds als Het Donker Wordt gaf zaterdag een benefietconcert in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. De opbrengst van 10.000 euro ging naar Maximaal Leven.

Kaarten voor het feest dat georganiseerd werd door Lionsclub Alblasserwaard Souburgh waren binnen een week uitverkocht. Om het nuttige en het aangename te combineren werd aan deze avond een goed doel gekoppeld. De opbrengst kwam ten goede aan Maximaal Leven , een organisatie die met inzet van geluksbrengers probeert de levenskwaliteit van kwetsbare mensen in een zorginstelling te verbeteren.

De avond werd geopend met het nummer ‘Veerpont’, beter bekend als ‘Heen en Weer’van drs. P. De tekst van dit nummer is gebruikt voor één van de vele gedichten die voor het project “Dichter bij de Polder” door de Lions Alblasserwaard Souburgh geplaatst zijn in de Alblasserwaard. De fietsroute langs deze gedichten én een aantal onthullingen van deze gedichten zijn te vinden op de site alblasserwaardsouburgh.lions.nl

Na een periode van corona en een tijd waarin er dus niets georganiseerd kón en mocht worden, konden de Lions eindelijk hun motto ‘We Serve’ weer eer aandoen. Aan het einde van de avond kreeg Willy Schuurman van Maximaal Leven, na vele mooie woorden, een spannende veiling en uiteraard een fantastisch optreden van SAHDW, een cheque uitgereikt van 10.000 euro.

advertentie