Afbeelding
Stichting Dromen zonder beperking

Droomdag voor Sliedrechter Henk

Maatschappelijk

SLIDRECHT Stichting Dromen zonder beperking heeft zaterdag 14 mei weer een mooie droomdag gerealiseerd. Dit keer voor Henk, die had aangegeven heel graag in/op de keizers der trucks en motoren (Peter Bilt en Harley Davidson) te zitten. En dat vast te laten leggen op een serie goede foto’s. Met warme medewerking van een aantal zogenoemde “dromenvangers” kon dit alles gerealiseerd worden.

De 68-jarige inwoner van Sliedrecht werd opgehaald door maar liefst twee motoren, een fotograaf en het droomteam van de Sliedrechtse stichting. Met de dromer achterop één van de motoren werd koers gezet richting het Limburgse Herkenbosch, waar ook de zo geliefde truck bewonderd en op de gevoelige plaat vastgelegd kon worden. Als kers op de taart werd nog een kleine rit gemaakt in de truck voor het gezelschap de terugreis maakte. De dag werd naar wens van de dromer afgesloten met een diner in een all-you-can-eat restaurant.

Een meer gedetailleerd verslag is terug te lezen op de Facebookpagina van de stichting zelf. En op korte termijn ook op hun website: www.dromenzonderbeperking.nl

advertentie
advertentie