Afbeelding
NAH Mantelzorg Café

Blijf in balans als mantelzorger bij Niet Aangeboren Hersenletsel

2 februari 2023 om 08:03 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Wat heb je als mantelzorger nodig om je eigen leven in balans te houden en de zorg voor je naaste te kunnen dragen? Welke vormen van vervangende mantelzorg zijn er en wat zijn de overwegingen om hier wel of niet van gebruik te maken? Kim Dirkse van MantelzorgNL en Suzanne Lankhorst van het Mantelzorgpunt in Het Bonkelaarhuis spreken hier woensdagavond 8 februari over tijdens het NAH Mantelzorg Café .

Het NAH Mantelzorg Café in Sliedrecht, is op elke tweede woensdagavond van de maand een ontmoetingsplek voor mensen die de zorg hebben voor iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden.

De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over NAH, maar ook gezelligheid en sociaal contact. Er is altijd voldoende gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Ook is er informatiemateriaal en zijn er boeken gratis te lenen.

De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en vindt plaats in Seniorenhuys de Schalm, Kerkbuurt 137 in Sliedrecht. Entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Er wordt een kleine bijdrage voor consumpties gevraagd.

Voor meer informatie: 0184 420 539 of mantelzorg@welzijnswerksliedrecht.nl. Kijk voor meer informatie www.bonkelaarhuis.n/activiteiten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie