Afbeelding
Team Steamwork

Team Steamwork overhandigt namens Roparun een cheque aan hospice De Cirkel

22 mei 2023 om 08:26 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Op vrijdag 19 mei overhandigden Jaap de Jager en Hans Emmen van Roparun team Steamwork uit Hardinxveld-Giessendam namens de Roparun een cheque met het prachtige bedrag van €17.052,- aan hospice De Cirkel. De cheque werd met grote dankbaarheid in ontvangst genomen door de coördinatoren Iris van Putten en Miranda Riet.

De stichting hospice De Cirkel heeft een vestiging ten behoeve van de inwoners van de Zwijndrechtse Waard in Hendrik-Ido-Ambacht en een vestiging voor de inwoners van de Alblasserwaard in Papendrecht. De laatste vestiging opende eind 2020 haar deuren.

Deze door Roparun aangeboden donatie dient onder andere om de huiselijkheid in beide vestigingen van hospice De Cirkel te verhogen. Huiselijkheid, veiligheid en respect zijn de kernwaarden die hospice De Cirkel bij haar activiteiten hoog in het vaandel heeft staan. 

Bestuursvoorzitter Ad van Driel van hospice De Cirkel benadrukte zijn dankbaarheid voor de steun van de Roparun en team 293-Steamwork. ,,Ongelooflijk wat jullie doen voor de samenleving en in het bijzonder voor mensen die palliatieve zorg behoeven.” Tijdens een ontroerend moment deelden Hans en Jaap hun persoonlijke motivatie voor hun werk voor de Roparun. 

In 2019 ontving hospice De Cirkel een grote donatie voor de inrichting van de bewonerskamers van het hospice in Papendrecht van de Roparun uit handen van Steamwork. Tijdens de Pinksterdagen komt Steamwork weer in actie tijdens de Roparun, die dit jaar gaat van vliegbasis Twente naar de Coolsingel in Rotterdam. Ad wenste Jaap de Jager, teamleider Hans Emmen, alle lopers en begeleiders heel veel succes met deze intensieve loop en hun belangrijke werk voor de Roparun.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie