Bibliotheek Sliedrecht
Bibliotheek Sliedrecht Marjanne Dijkstra

Café voor elkaar Sliedrecht over technische beroepen

23 mei 2023 om 08:35 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Ben jij nieuwsgierig of loodgieterswerk, elektricien of het leggen van zonnepanelen iets voor jou kan zijn? Mohammed is opgeleid in zijn geboorteland en wilde in Nederland opnieuw zijn vak beoefenen. Wanneer hij hier serieus mee aan de slag ging kwam hij verschillende mogelijkheden, obstakels en cultuurverschillen tegen. Over zijn vak, loopbaan en zoektocht deelt hij donderdagavond 25 mei tijdens Café voor elkaar in Bibliotheek AanZet. Een inspirerende avond als je kennis wilt maken met technische beroepen en je misschien ook een zelfde zoektocht als Mohammed bent gestart.

Een deel- en doe avond over technische beroepen. Loop om 19.00 uur de bibliotheek binnen en kom vrijblijvend kennismaken.

De beroepentuin geeft een demonstratie van de workshops en opleiding die zij aanbieden. Ook kun je direct bij Kickstart informeren welk aanbod voor jouw situatie het beste past.

Ondernemers met een technisch beroep kunnen deze avond ook bezoeken. Samen met de participatie- en trajectbegeleiders wordt het gesprek gevoerd over welke beweging er nodig is om duurzame verbindingen te kunnen creëren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie