Afbeelding
Sliedrechtdoet.nl

Week van de ontmoeting 2023: aandacht voor elkaar en nodigt uit tot ontmoetingen met andere inwoners in Sliedrecht

22 september 2023 om 14:24 Maatschappelijk

SLIEDRECHT De Week van de Ontmoeting staat in het teken van het aandacht voor elkaar en nodigt uit tot ontmoetingen met andere inwoners in Sliedrecht. Het doel van deze week is om mensen bewust te maken van het belang van sociale contacten en het leggen van nieuwe verbindingen. Tijdens de Week van ontmoeting worden er dan ook extra activiteiten in Sliedrecht georganiseerd waarbij ontmoeting centraal staat.

De Week van de Ontmoeting is er voor iedereen in Sliedrecht. Van jong tot oud en van sportief tot creatief, er is voor ieder wat wils. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een baggeravond, een workshop volgen, aanschuiven bij een maaltijd of kijken naar een poppenkastvoorstelling. Ook zijn er een aantal straten die gezamenlijk een activiteit ondernemen. Iets wat hopelijk nog in veel meer in Sliedrecht plaats gaat vinden.

De week van de ontmoeting is een initiatief van coalitie Kom erbij. Samenwerkingspartners in Sliedrecht die gezamenlijk een bijdrage willen leveren aan het vergroten van onderlinge verbinding en daarmee vermindering van eenzaamheid. Deze week loopt dan ook gelijk met de landelijke Week tegen eenzaamheid.
Dit jaar wordt de week afgetrapt met de officiële lancering van de website SliedrechtDoet.nl. Een platform die bijdraagt aan de onderlinge verbindingen en samen doen nog verder wilt vergroten in de gemeente Sliedrecht. Een online platform die op één plek alle sociale initiatieven zichtbaar maakt en uitnodigt elkaar op te zoeken en naar elkaar om te kijken.

De Week van de Ontmoeting is een initiatief dat bijdraagt aan het verbeteren van sociale contacten en het verminderen van eenzaamheid. Of je nu jong of oud bent, sportief of creatief, er is voor iedereen wel iets te beleven tijdens deze week en om deze week heen. Ontmoet nieuwe mensen of start een eigen initiatief in je straat of Sliedrecht. Kijk op SliedrechtDoet.nl voor een overzicht van alle activiteiten, promoot je eigen activiteit of sluit je aan bij een ander.

 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie