Afbeelding
Monkey Town

Geslaagde eerste werkdag kinderdirecteur Isa

7 oktober 2020 om 12:18 Mensen

SLIEDRECHT De 7-jarige Isa, die op 6 oktober jarig was, heeft een geslaagde eerste werkdag als kinderdirecteur van indoor speelparadijs Monkey Town Sliedrecht gehad. Haar oudere zus was mee als assistent om haar te ondersteunen. Terwijl Isa verschillende taken op zich nam konden de ouders en ook de bedrijfsleider na een tour en uitleg even met de beentjes omhoog.

Isa en de rest van het gezin arriveerde ruim op tijd voor de start van Isa haar werkdag als leidinggevende. Ze had er volgens moeder Joanie ontzettend veel zin in en er op tijd staan was dan ook geen probleem. Volgens bedrijfsleider Bernice van Monkey Town Sliedrecht viel Isa haar sollicitatie op de functie op: ,,Er zijn heel veel reacties gekomen, maar bij Isa spatte de motivatie er gewoon ontzettend vanaf.”

Gedurende de ochtend, voordat er zelf gespeeld kon worden, moesten er veel klusjes en inspecties gedaan worden. Uiteraard moest alles aangezet worden, de kannen limonade gemaakt worden en moest er ook gelijk een pannenkoek worden gebakken. Isa haar scherpe oog was ook nodig bij de inspectieronde door de open keuken en het speeltoestel; is alles netjes en schoon is natuurlijk een belangrijke vraag om te beantwoorden. De inspectie verliep naar tevredenheid.

Wat vond ze nou het leukste? ,,Pannenkoeken bakken! Maar op allemaal plekken komen waar je normaal niet komt (achter de schermen), was ook erg leuk!”

advertentie
advertentie