Afbeelding
Anneli Spoelman

Mirthe, Ebel en Mounir houden vossenjacht in Prickwaert/Weresteijn

8 juni 2021 om 09:06 Mensen

SLIEDRECHT - Afgelopen vrijdagavond was er commotie in de Prickwaert en Weresteijn. Er werden namelijk meldingen gedaan van een aantal zeer opvallende, vreemde figuren die in de wijk rondliepen. Tientallen kinderen uit de buurt openden de jacht op deze figuren, waaronder een herder die zijn schapen zocht, een jager met een enorm geweer, een visser die hoopte op een mooie vangst, een voetbalsupporter die zijn favoriete elftal wilde gaan aanmoedigen, twee bouwvakkers die op vrijdagavond nog druk aan het werk waren, een oude oma die al breiend door de regen liep en een toerist die de weg vroeg naar Parijs.

Gelukkig werd al gauw duidelijk dat de politie niet ingeschakeld hoefde te worden, want dat deze figuren hoorden bij een vossenjacht, geheel georganiseerd door drie buurtkinderen.

De organisatie was in handen van Mirthe (11), Ebel (10) en Mounir (7), die dit samen hadden bedacht. Ze hebben alles zelf geregeld, van het inschrijven en het regelen van ‘vossen’, tot het indelen van de groepjes en de prijsuitreiking. Overal werd goed over nagedacht en secuur uitgewerkt. Echte organisatoren in de dop, die van plan zijn de komende tijd nog veel meer leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen uit de buurt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie