Afbeelding
gemeente Sliedrecht

Echtpaar de Keijzer viert gouden huwelijk

25 februari 2022 om 11:40 Mensen

SLIEDRECHT Wethouder Piet Vat heeft het echtpaar de Keijzer donderdag een bezoek gebracht namens de gemeente ter gelegenheid van hun 50-jarig huwelijksjubileum op 24 februari. 

Piet en Vera hebben elkaar op 14-jarige leeftijd ontmoet en zijn vanaf die tijd met elkaar opgegroeid omdat zij bij elkaar in de buurt woonden. Stapsgewijs ontstond een relatie wat tot dit jubileum heeft geleid. Zij hebben 2 kinderen en 3 kleinkinderen die volop de mogelijkheden van het leven ontdekken met hele goede resultaten. Hier zijn Piet en Vera heel erg trots op. 

Vera heeft tot de kinderen werden geboren in het bankwezen gewerkt. Zodra het enigszins te combineren was met het opvoeden van de kinderen heeft Vera parttime gewerkt als Alphahulp en medewerker bij de Merwebolder. Piet heeft als kwaliteitsmanager bij CZ zorgverzekeringen gewerkt en geniet vanaf 2019 van zijn pensioen. 

Stil zitten kunnen Piet en Vera niet. Zij zijn beiden nog volop bezig met vrijwilligerswerk. Vera werkt al meer dan 23 jaar als vrijwilligster bij de stichting Welzijnswerk (nu Bonkelaarhuis) en heeft hiervoor de gemeentepenning ontvangen. 

Nu werkt ze als vrijwilligster bij Hof van Sliedrecht, Overslydrecht Waardeburgh en organiseert ze samen met andere vrijwilligers bingomiddagen via het Bonkelaarhuis. 

Piet is voorzitter van de adviesraad Sociaal Domein Sliedrecht, financieel bestuurder van de Woeste Weide, lid van de regionale adviesraad Drechtsteden en voorzitter van het vervoersplatform Drechtsteden. 

Piet en Vera gaan wij graag uit eten en op vakantie. Kortom zij komen bijna tijd tekort en hebben als motto pluk de dag. Samen met hun kinderen en kleinkinderen genieten van het leven.

Esther Coumans

advertentie
advertentie