Afbeelding
gemeente Sliedrecht

Sliedrechts echtpaar Mol viert platina huwelijk

9 juni 2023 om 15:19 Mensen

SLIEDRECHT Burgemeester Jan de Vries is vrijdag 9 juni vol trots op bezoek gegaan bij echtpaar Mol die vandaag hun platina huwelijk vieren. Zeventig jaar geleden gaven zij elkaar het jawoord.

Meneer Jan Mol is 94 jaar en mevrouw Rina Mol 92 jaar (volgende week 93) en ze hebben elkaar leren kennen tijdens de bevrijding in Zeeland. 

Voor het werk van meneer Mol zijn ze rond 1955 verhuisd naar Sliedrecht. Meneer Mol heeft gewerkt bij de Provinciale Staten, kantoor Lijsterweg en was betrokken bij de aanleg van wegen zoals het fietspad Baanhoekbrug en de vorige N3. Hun dochter heeft de opening van de N3 verricht. Mevrouw Mol heeft voor het trouwen in een schoenenwinkel gewerkt en daarna voor het huishouden gezorgd. 

Echtpaar Mol heeft twee kinderen een zoon en een dochter, vier kleinkinderen en sinds kort een achterkleinkind. Ze zijn heel trots op hun achterkleinkind dat geboren is op eerste Kerstdag 2022 en naar mevrouw Mol vernoemd is (Lauwerina). 

Wat heel bijzonder is dat echtpaar Mol nog zelfstandig woont, uiteraard met hulp van de familie en mensen uit de zorg. Ze genieten volop van hun mooie tuin. 

Mooi om te zien dat ze op hun hoge leeftijd nog zo mooi samen kunnen leven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie