Les Muziek op Schoot
Les Muziek op Schoot Crescendo Sliedrecht

Muzieklessen voor jonge kinderen starten bij Crescendo Sliedrecht

Muziek Deel je nieuws

Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht start op 18 september weer met nieuwe groepen Muziek op Schoot en en Algemene Muzikale Vorming. Dit zijn leuke en leerzame lessenseries waarin van jongs af aan spelenderwijs kennis maken met muziek. De lessen worden verzorgd door professionals met een conservatoriumopleiding.

 

In de cursus Muziek op Schoot genieten kinderen van 1 tot 4 jaar en (groot)ouders samen van muziek en muzikale spelletjes. Luistermomenten en schootspelletjes wisselen elkaar af. Al spelend en ontdekkend wordt de muzikale ontwikkeling gestimuleerd in een lessenserie van vier weken. De eerste serie start anders dan eerder genoemd op 18 september. Er zijn vier series per jaar.

Tijdens Algemene Muzikale Vorming leren kinderen van 7-10 jaar samen met leeftijdsgenootjes echt muziek maken. Naast blokfluit spelen wordt er gezongen, geklapt en is er minimaal één optreden per jaar. Verder leren de kinderen veel muziekinstrumenten kennen. De kinderen krijgen elke week een uur les. Na afloop van de cursus zijn de jonge muzikantjes vertrouwd met de basisbeginselen van het muziek maken; zoals ritmiek, maatsoorten en andere aanwijzingen in het notenschrift. 

 

De lessen Muziek Op Schoot en Algemene Muzikale Vorming worden verzorgd in groepen van maximaal 10 kinderen. De groepen worden bewust niet groter gemaakt om voldoende aandacht aan ieder kind te geven. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.crescendosliedrecht.nl

advertentie
advertentie