de zanggroep in verschillende kleuren
de zanggroep in verschillende kleuren eigen foto

Kleurrijke concerten zanggroep KLINK!

Muziek Deel je nieuws

De tien veelzijdige vocalisten van de Gorcumse topzanggroep KLINK! laten in hun nieuwe kleurrijke theaterconcerten horen en zien, dat zij een eenheid in verscheidenheid zijn: ze zijn allemaal verschillend en toch mengen ze hun klankkleuren tot één geheel. Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober zal KLINK! meer muzikale kleur aan je weekend geven in theater De Waan. 

Professioneel muzikaal leider Ruben Weverling heeft wederom een prachtig kleurpalet aan unieke arrangementen geschreven: van pasteltinten van Enya en Venice via nuances van Claudia de Brey en Pentatonix naar de fellere kleuren van Gloria Estefan en Michael Jackson.

KLINK! wordt live begeleid door maar liefst zes muzikanten in diverse welluidende kleurschakeringen. De nieuwe nummers van het veelkleurige en energieke collectief van enthousiaste zangers ontroeren, maken je blij en nodigen je uit tot mateloos meeslepend muzikaal genieten.

Bezorg jezelf een levendige en memorabele muzikale ervaring en bestel je kaarten via www.groepklink.nl. De kleurrijke optredens worden gegeven in theater De Waan (Fortes Lyceum Gorinchem) op 4 en 5 oktober om 20.00 uur en op 6 oktober om 14.00 uur.

advertentie
advertentie