les Muziek op Schoot
les Muziek op Schoot Crescendo Sliedrecht

Muziek op Schoot met Sint en Kerst thema

Muziek Deel je nieuws

Op 27 november gaat de cursus Muziek op Schoot bij Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht van start met het thema “Sint en Kerst”. Dit seizoen worden de lessen Muziek op Schoot verdeeld in thema’s. Elk thema bestaat uit vier lessen passend bij het seizoen. U kunt zich aanmelden voor één of meer van deze thema’s.

 

Tijdens de lessen Muziek op Schoot genieten peuters en (groot)ouders samen van muzikale spelletjes. Luistermomenten en schootspelletjes wisselen elkaar af. Al spelend en ontdekkend wordt de muzikale ontwikkeling gestimuleerd.

 

De lessen worden gegeven in groepen van maximaal 10 kinderen. Bij Crescendo worden alle lessen verzorgd door professionele muziekdocenten.

 

Het thema “Sint en Kerst” start op woensdagochtend 27 november. De thema’s “Voorjaar” en “Zomer” starten respectievelijk op 12 februari en 20 mei. 

 

De lessen vinden plaats in het verenigingsgebouw van Crescendo aan de Kerkbuurt 156 in Sliedrecht. Per themablok van vier lessen bedragen de kosten €30,-. Voor meer informatie en het aanmelden van uw peuter kunt u terecht op de website www.crescendosliedrecht.nl.

advertentie
advertentie