Les Muziek op Schoot
Les Muziek op Schoot Crescendo Sliedrecht

Muzieklessen starten weer bij Crescendo Sliedrecht

Muziek Deel je nieuws

Op 12 februari gaat de Muziek op Schoot van start met het thema voorjaar. Een leuke en leerzame lessenserie van vier lessen waarin spelenderwijs kennis gemaakt wordt met muziek. Daarnaast is het mogelijk je aan te melden voor de cursus Algemene Muzikale Vorming die in maart van start gaat met een vrijblijvende open les om kennis te maken.

 

In de cursus Muziek op Schoot genieten kinderen van 1 tot 4 jaar en (groot)ouders samen van muziek en muzikale spelletjes. Luistermomenten en schootspelletjes wisselen elkaar af. Al spelend en ontdekkend wordt de muzikale ontwikkeling gestimuleerd in een lessenserie van vier weken met het thema voorjaar. 

 

Tijdens Algemene Muzikale Vorming leren kinderen van 7-10 jaar samen met leeftijdsgenootjes echt muziek maken. Naast blokfluit spelen wordt er gezongen, geklapt en is er minimaal één optreden per jaar. Verder leren de kinderen veel muziekinstrumenten kennen. De kinderen krijgen elke week een uur les. Na afloop van de cursus zijn de jonge muzikantjes vertrouwd met de basisbeginselen van het muziek maken; zoals ritmiek, maatsoorten en andere aanwijzingen in het notenschrift. 

 

De lessen Muziek Op Schoot en Algemene Muzikale Vorming worden verzorgd in kleine groepen. De groepen worden bewust niet groter gemaakt om voldoende aandacht aan ieder kind te geven. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.crescendosliedrecht.nl.

advertentie
advertentie