x
x x

Doe jij mee met het online solistenconcours van Crescendo Sliedrecht?

Muziek Deel je nieuws

Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht organiseert elk jaar een solistenconcours, waaraan veel muzikanten deelnemen. Nu fysiek samenkomen door de coronacrisis niet mogelijk is, organiseert de vereniging binnenkort een online concours. Alle muzikanten in de omgeving van Sliedrecht zijn uitgenodigd om te laten horen wat ze in huis hebben en mee te dingen naar mooie prijzen.

Alle inzendingen worden beoordeeld door de professionele eenkoppige jury: Bert van Cruchten. Bert is trombonist en tweede dirigent bij het Orkest Koninklijke Marechaussee en leider van de Bigband en Combo bij dit orkest. Ook is hij als dirigent werkzaam bij fanfare de Maasoever Roosteren en harmonie Philomena Haelen. Daarnaast werkt hij als arrangeur voor diverse bezettingen in opdracht.

Muzikanten kunnen zich inschrijven in verschillende categorieën met voor ieder niveau een prijs. Speciaal voor alle pianisten is er de ‘Joh. de Heer afdeling’. Ook deze afdeling is opgedeeld in vier niveaus.

Wie interesse heeft om deel te nemen aan het online concours van Crescendo kan zich inschrijven via www.crescendosliedrecht.nl. Een filmpje van het solowerk moet uiterlijk 27 juni opgestuurd worden. Op zaterdag 4 juli worden online de winnaars bekend gemaakt en uiteraard ontvangen zij een mooie prijs.

advertentie
advertentie