informatieflyer
informatieflyer AdB

OPEN LES BIJ HET GORCUM BOYS CHOIR

Muziek Deel je nieuws

Als uw zoon een liefhebber is van zingen en als u op een positieve wijze wilt bijdragen aan zijn muzikale ontwikkeling, kom dan vrijblijvend samen naar onze open les op zaterdag 26 september in de ULO School in Gorinchem, (Zusterstraat 31)

Het GBC maakt gebruik van de methode “Een Leven Lang Zingen”. Deze methode gaat uit van het kinderlied en alle aspecten die bij het zingen een rol spelen. Als hulpmiddel bij het oefenen thuis wordt gebruik gemaakt van een cimbaal, een melodieharp. Op deze wijze leert uw zoon het notenschrift spelenderwijs.

De opleiding in de cimbaalklas duurt één jaar. Daarna kan uw zoon doorstromen als ”probationer” naar het concertkoor.

Is uw zoon al ouder of kan hij al notenlezen, dan zal er middels een auditie bepaald worden of hij direct geplaatst kan worden in het koor.

Het Gorcum Boys Choir is in 2014 opgericht door Jeroen Bal. Het koor richt zich op de engelse kerkmuziek, met vele tradities. Inmiddels hebben we een breed engels repertoire.

Het Gorcum Boys Choir voert een consequente Engelse koorstijl, niet alleen qua omvang en stembezetting, maar ook in de sterke aandacht voor de stemkwaliteit van de individuele jongens.  

Enthousiast geworden? Dan hopen we u deze zaterdag tussen 14.00u tot 15.00u te ontmoeten!

advertentie
advertentie