Afbeelding
Jelle den Toom

Rappende Reporter brengt debuutsingle 'Ik Beloof Jou' uit

Muziek

SLIEDRECHT De Sliedrechtse artiest Rappende Reporter heeft deze week zijn debuutsingle ‘Ik Beloof Jou’ gelanceerd. Het liedje is vanaf nu te beluisteren op Spotify.

Jelle den Toom (27), zoals de Rappende Reporter in het echt heet, heeft ‘Ik Beloof Jou’ speciaal voor zijn eigen bruiloft (17 september 2020) geschreven. ,,Het is mijn muzikale gelofte aan mijn kersverse vrouw Lisa”, legt hij uit. In het lied beschrijft Den Toom de twijfels en onzekerheden én de wensen en dromen die hij heeft over het huwelijk. ,,Een select gezelschap heeft het liedje al op onze bruiloft kunnen horen. Ik ben blij en trots dat ik het nu met iedereen kan delen.”

De muziek is geproduceerd en afgemixt door Romeo Boganen (24) uit Sliedrecht, met wie Den Toom al meer dan tien jaar muziek maakt. ,,Romeo en ik zijn ooit jaren geleden op een zolderkamertje begonnen met een laptopje, een kladblokje en een microfoon. Dat ik nu in samenwerking met hem mijn debuutsingle uit kan brengen, vind ik heel bijzonder.”

‘Ik Beloof Jou’ is vanaf nu te beluisteren op Spotify en andere streamingdiensten. Later volgt ook nog een videoclip.

OVER DE RAPPENDE REPORTER Jelle den Toom uit Sliedrecht schreef eind 2008 voor het eerst een rapliedje, omdat hij zijn liefdesverdriet van zich af wilde schrijven. Sindsdien kan hij zijn emoties kwijt in zijn muziek. Den Toom gebruikt Rappende Reporter sinds 2017 als artiestennaam, maar bracht nog geen muziek uit.

Den Toom is journalist van beroep en werkt in het dagelijks leven als onlineredacteur op de redactie van AD De Dordtenaar en AD Rivierenland. Als Rappende Reporter maakte Den Toom in het verleden ook journalistiek in de vorm van rapmuziek. ,,Dit concept staat nu alweer sinds mei van 2018 in de ijskast, maar ik sluit niet uit dat ik ook daarmee weer ga experimenteren.”

advertentie
advertentie