Andre Rieu zomerconcert is exclusief in de bioscoop te zien
Andre Rieu zomerconcert is exclusief in de bioscoop te zien Landvast

Andre Rieu te zien in Landvast

7 augustus 2021 om 19:11 Muziek

ALBLASSERWAARD Landvast vertoont op zaterdag 28 en zondag 29 augustus Andre Rieu’s Zomerconcert 2021 ‘Together Again’. Dit concert is exclusief in de bioscoop te zien. 

Bezoekers die al eerder één van deze concerten in Landvast hebben gezien weten dat het een feest en een genot is om te genieten van Andre Rieu zijn show op een groot scherm en goed geluid. De Koning van de Wals heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen – samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. André brengt artiesten van internationale allure samen in een groots spektakel, om jou te laten zingen, dansen en lachen. Met optredens uit São Paolo, Mainau, Boekarest, Mexico-Stad, Amsterdam, Melbourne en Istanboel.

Deze voorstelling wordt vertoond in Cinema Royaal. Kaartjes kosten €19,00 en zijn inclusief een kopje koffie en een punt vlaai van Bakkerij Prins. Deze krijgt u voorafgaand aan de voorstelling, de zaal is ruim voor aanvang toegankelijk. De aanvangstijden van de voorstellingen zijn op de zaterdag en zondag 10.30, 13.45, 17.00 en 20.15 uur. Reserveren kan via www.landvast.nl

Afbeelding

Hannie Visser-Kieboom

advertentie
advertentie