Afbeelding
Privé

ZomerPopKoor Sliedrecht op 2 juli van start

Muziek

SLIEDRECHT Wie van zingen houdt kan vanaf zaterdag 2 juli zijn hart ophalen. Om 10.30 uur start het ZomerPopkoor in het pand van Wilhelmus’ Muziekkorpsen in Sliedrecht. Jessica Hoogenboom gaat het koor begeleiden en de betere liedjes van de radio meerstemmig met elkaar gaan instuderen.

Zangeres en songwriter Jessica geeft al jaren privé zangles in voornamelijk Rotterdam, woont sinds een jaar in Sliedrecht, en leek het leuk om een Zomerkoor op te starten. Ze is conservatorium geschoold, heeft 12 jaar ervaring als zangcoach en is ook actief als songwriter voor BMG Talpa met meerdere gouden platen op haar naam.

In deze serie van vijf bijeenkomsten wordt meerstemmig gezongen in een kleinschalig koor, zodat er ook ruimte is voor individuele aandacht en techniek. Er is een leuk programma opgesteld met liedjes van S10 en Rondé. Het koor is voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar en aanmelden kan door vóór 25 juni te mailen naar jessehoogenboom@gmail.com.

Er wordt gezongen op 2 juli, 9 juli, 16 juli, 23 juli en 30 juli van 10.30 uur tot 12.00 uur. Locatie is Wilhelmus’ Muziekkorpsen, P.A. de Genestetstraat 31 in Sliedrecht. De kosten zijn eenmalig 75 euro excl. btw (btw vrijstelling voor deelnemers onder de 21).

advertentie
advertentie