Afbeelding
Jacqueline van den Eshof

Gospelkoren geven kerstconcert in Giessenburg

27 november 2022 om 09:01 Muziek

GIESSENBURG De Gospelkoren Reflexxion uit Giessenburg en Sound of Joy uit Werkendam geven op zaterdag 10 december een kerstconcert in de Hervormde Kerk in Giessenburg. Beide koren staan onder leiding van dirigent Marcel van der Poel. 

Thema van het concert zal zijn ‘Vrede op aarde?!’. Er staat verrassend nieuw repertoire op het programma, daarin is ook samenzang opgenomen. Het concert begint om 20 uur en wordt muzikaal begeleid door Christiaan van der Ree (piano), Walter Leendertse (basgitaar), Jan-Willem Westdorp (drums/percussie) en Irene Sterrenburg (viool). De toegang is gratis, wel zal er een collecte voor de onkosten worden gehouden.

MEEZINGEN Gospelkoor Reflexxion repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Maranathakerk in Giessenburg. Meezingen mag altijd. Het Alblasserwaardse Gospelkoor Reflexxion bestaat sinds 2001, is gevestigd in Giessenburg en telt  ongeveer 45 leden, voornamelijk uit de Alblasserwaard.  Het repertoire van het enthousiaste koor is Engels- en Nederlandstalig en omhelst gospelsongs in diverse muziekstijlen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie