Afbeelding
Excelsior Papendrecht

Excelsior Papendrecht released derde album op Spotify

24 januari 2023 om 09:27 Muziek

PAPENDRECHT Onlangs wist Het Groot Orkest van Excelsior Papendrecht het publiek nog te overdonderen met haar nieuwjaarsconcert en nu laten de muzikanten van dit orkest opnieuw van zich horen. Maar deze keer via de digitale kanalen. Het orkest uit Papendrecht heeft afgelopen vrijdag haar derde album op Spotify gereleased.

Het album bestaat uit maar liefst 6 nummers en bevat instrumentale nummers als ‘Paris Montmartre’ en het ter ere van Excelsior gecomponeerde ‘Dijkwerken’, een ode aan Papendrecht en 100 jaar Excelsior. Maar ook de veelzijdigheid waar het orkest zo om geroemd wordt is eveneens te horen op dit album door een verrassende verzameling muziekstijlen; van klassiek tot Franse chansons en van Afrikaanse muziek tot de hits van Elvis Presley. Een album met het accent op veelzijdigheid en in een eigentijdse setting, met titels als het prachtige ‘Je Suis Malade’ en ‘Le Temps de Cathédrales’ en het indrukwekkende ‘Baba Yetu’.

Het orkest heeft voor deze release de samenwerking gezocht met zangers Roman van der Werff en Tessa Bons en het koor Anthem. Zij zijn afwisselend te horen met het orkest. Het orkest van Excelsior staat onder leiding van dirigent Ruud Welle garant voor passie, energie en hoge kwaliteit voor een breed publiek wat ook zeker terug te horen is op dit studio album wat te beluisteren is op Spotify en vele andere wereldwijde streamingsdiensten zoals Apple Music, YouTube Music, en Amazon Music.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie