Afbeelding
The Moonshine

Callahan Clearwater Revival in The Moonshine Sliedrecht

13 april 2023 om 08:03 Muziek

SLIEDRECHT Op het podium van The Moonshine aan de Stationsweg 3 staat zaterdagmiddag 15 april Callahan Clearwater Revival op het podium tijdens Blues & Zo! De groep won The battle of the tribute bands 2015 en stond in 2017 al eens eerder in een bomvolle The Moonshine. De eerste set speelt de band omstreeks 17.15 uur en The Moonshine is vanaf 16.00 uur open.

,,Callahan Clearwater Revival stond eerder op onder andere Coverland, Huntenpop, Zwarte Cross en Koempelrock. Deze middag zijn ze opnieuw in Sliedrecht en daar zijn we best een beetje trots op”, laat eigenaar Michel Kwist en organisator Blues & Zo! Richard Polderman weten. De muziek wordt vanuit de basis overgebracht door de vier Achterhoekse muzikanten van Callahan Clearwater Revival: Jan Willem Lichtenberg (zang/gitaar), Leon Huitink (drums), Marc Schenk (gitaar) en Erik-JanLuiten (bas).

Met Callahan Clearwater Revival ga je terug naar de tijd van de onvervalste Roots Rock. Klassiekers als Fortunate Son, Suzie Q, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight en Down On The Corner maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival. Wanneer je je ogen sluit dan hoor je volgens Kwist en Polderman de vroegere John Fogerty en CCR.

Om het muziekprogramma nog completer te maken treden Hendrikse & Hofstede op de afterparty op. Deze twee gepassioneerde en gedreven muzikanten met ‘Semi Acoustic Blues from the Heart’ resulteert in classic rock met een blues jas, een waardige afsluiting van deze middag en begin avond.

Na het muzikale geweld is The Moonshine gewoon geopend voor een potje pool, darts en uiteraard de vele speciaalbieren. De entree aan de Stationsweg 3 is uiteraard gratis.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie