Overhandiging Fien & Teun Boek aan Minister Sithree van Heydoorn.
Overhandiging Fien & Teun Boek aan Minister Sithree van Heydoorn. Michael van Drunen

Van Hoorne Studios overhandigt 1000 Fien & Teun boeken aan het basisonderwijs op Curaçao

1 maart 2024 om 20:48 Onderwijs

SLIEDRECHT Van Hoorne Studios heeft deze week een belangrijke mijlpaal bereikt op Curaçao. Het bedrijf heeft 1000 Fien & Teun boeken overhandigd aan de minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport, Sithree van Heydoorn, tijdens een ceremonie in het kabinetsgebouw in Willemstad. Deze boeken zullen worden verspreid over de basisscholen op Curaçao.

In samenwerking met Stichting Biblionef, een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van leesplezier onder kinderen, is de samenwerking met Van Hoorne Studios tot stand gekomen. Stichting Biblionef heeft als doel om alle kinderen, ongeacht hun achtergrond, op jonge leeftijd de vreugde van lezen te laten ervaren en hen te inspireren tot levenslange liefhebbers van boeken. Deze missie sluit nauw aan bij de doelstelling van Van Hoorne Studios, die zich richt op het eindeloos verblijden en verrassen van kinderen en hun families.

STIMULEREN LEESPLEZIER

Door het schenken van de boeken hopen zowel Van Hoorne Studios als Stichting Biblionef bij te dragen aan het gezamenlijke doel van het stimuleren van leesplezier onder kinderen. De impact van deze schenking gaat verder dan alleen de boeken zelf en draagt bij aan het creëren van geluk binnen de doelgroep.

VAN HOORNE STUDIOS OP CURAÇAO

Naast de boekenschenking zal Van Hoorne Studios zich langer blijven inzetten op Curaçao. Concrete plannen zijn er om in mei en juni van dit jaar live shows te organiseren, waarbij Fien & Teun en Woezel & Pip te zien zullen zijn. Kinderen krijgen de kans om hun favoriete kinderhelden in het echt te ontmoeten, met de eerste geplande shows op 18 mei 2024 in Blue Bay Curaçao. Deze verdere betrokkenheid benadrukt het streven van Van Hoorne Studios om op verschillende manieren vreugde en verrassing te brengen aan kinderen en hun families op Curaçao.

Profielfoto Louis van Oort

Louis van Oort

advertentie
advertentie