Afbeelding
Albeda

Albeda breidt opleidingsaanbod Vlaardingen uit met bakkersopleidingen

4 november 2021 om 17:12 Onderwijs

VLAARDINGEN De geur van vers brood. Prachtige taarten. Gebak, koek en andere lekkernijen: Een echte bakker bakt het! Bakkers weten van aanpakken en doorpakken. Creativiteit is minstens zo’n belangrijke eigenschap. Van ambachtelijk brood tot verse croissants, van bonbon tot luxe taart; als bakker of patissier bedenk en bak je de mooiste producten met liefde, tijd, de juiste ingrediënten en lekker bovendien!

Vanaf dit schooljaar zijn de bakkersopleidingen van Albeda Horecacollege te volgen in de splinternieuwe en hypermoderne opleidingsbakkerij: de Bakery Innovation Academy, Industrieweg 14 in Vlaardingen.

De Bakery Innovation Academy is onderdeel van de Food Innovation Academy (FIA). Hier werken bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen om de foodsector blijvend te kunnen voeden met vakmensen, kennis en innovaties. Het is dé plek waar de bakkers van de toekomst worden opgeleid! Met vernieuwende technieken leer je alles over het bakkersvak, van ontwerp en bakproces tot decoratie en garnering. En dat in een inspirerende omgeving om fantastische onderscheidende producten te maken!

Albeda Horecacollege biedt in Vlaardingen de volgende opleidingen:
- Uitvoerend bakker (niveau 2);
- Zelfstandig werkend bakker (niveau 3);
- Patissier (niveau 4).

,,Laat je elke dag inspireren door uitdagend, praktijkgericht onderwijs. Na de opleiding kun je direct aan de slag in een (ambachtelijke) bakkerij of bij een patisserie, een bakkerij gespecialiseerd in gebak en taarten.”

Interesse? Kom naar de open dagen van Albeda op 11 en 12 november.
Kijk voor meer informatie op www.albeda.nl of neem contact op met het Studie info punt van Albeda. Bel 010 290 10 20 of mail albeda@albeda.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie