Afbeelding
Slagharen

BDU-lezersactie: Maak kans op gratis kaartenAttractie- & VakantieparkSlagharen

14 oktober 2019 om 15:15 Overig

SLAGHAREN Geheel in het kader van veilig en actief plezier maken is op de eerste dag van seizoen 2019 tevens een uniek klim- & klauterpark geopend, genaamd Black Hill Ranger Path. Leerlingen van groep 8 van de Kwinkslag uit Slagharen hebben onder begeleiding van de Rangers van Slagharen als eerste de verschillende onderdelen getest. Het parcours is zeer divers, waarbij men bij de ropecourse maar liefst 36 obstakels trotseert om aan de overkant te komen. Voor de echte waaghalzen is er een 115 meter lange rollglider, waarmee men in ruim 30 seconden tijd naar beneden vliegt. De klimliefhebbers kunnen naar hartenlust klimmen op de 8 meter hoge klimwanden. Kijk voor meer info op: www.slagharen.com.

BDU-LEZERSACTIE
Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDU-titels worden 10 x 4 GRATIS toegangskaarten verloot.

Stap 1:
Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Bent u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:
Vul hier uw gegevens in om kans te maken op vier GRATIS toegangskaarten voor Slagharen verloot>>

De winnaars worden maandag 4 november 2019 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.
N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op de gratis toegangskaarten.

GEOPEND  
Attractie- & Vakantiepark Slagharen opende dit voorjaar de voetgangerstunnel en het indrukwekkende twaalf meter hoge klim- en klauterpark. Deze langgekoesterde wens werd geopend door Jan ten Kate, wethouder van de Gemeente Hardenberg, Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland en Wouter Pops, de nieuwe General Manager van Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

VOETGANGERSTUNNEL
Ieder jaar verwelkomt het park circa 1 miljoen gasten en zij betreden het park vanaf heden allen via een voetgangerstunnel, geheel in het thema van het Wilde Westen gestyled. Met de opening van de nieuwe voetgangerstunnel starten de parkgasten hun dagje uit op een plezierige en veilige wijze gelijk vanaf de parkeerplaats. De inwoners van het dorp Slagharen en het overige verkeer over de Zwarte Dijk wordt met deze voetgangerstunnel extra veiligheid geboden.

KLIM- EN KLAUTERPARK
Geheel in het kader van veilig en actief plezier maken is op de eerste dag van seizoen 2019 tevens een uniek klim- & klauterpark geopend, genaamd Black Hill Ranger Path. Leerlingen van groep 8 van de Kwinkslag uit Slagharen hebben onder begeleiding van de Rangers van Slagharen als eerste de verschillende onderdelen getest. Het parcours is zeer divers, waarbij men bij de ropecourse maar liefst 36 obstakels trotseert om aan de overkant te komen. Voor de echte waaghalzen is er een 115 meter lange rollglider, waarmee men in ruim 30 seconden tijd naar beneden vliegt. De klimliefhebbers kunnen naar hartenlust klimmen op de 8 meter hoge klimwanden.

EERSTE SUBWAY RESTAURANT
Slagharen blijft investeren en heeft gedurende de winterperiode opnieuw geïnvesteerd in het park. Zo draait in El Teatro de nieuwe 4D-film Yogi Bear. Al vanaf de entree is er nieuwe parkmuziek te horen en openen er nieuwe shops en horeca outlets, waaronder een primeur in Nederland, de opening van het eerste Subway restaurant in de attractie- & vakantiepark sector.

ENTREE
De kassa's bevinden zich in het eerste gebouw en er is een brede doorgang voor gasten die al een toegangsbewijs hebben, zij kunnen in één keer doorlopen naar de toegangscontrole. Mascottes Randy & Rosie kunnen de gasten welkom heten vanaf het balkon. 

Daarnaast is de infrastructuur op de parkeerplaats aangepast, zowel de ingang als de uitgang van de parkeerplaats zijn verplaatst. Al het bezoekersverkeer voor zowel het attractiepark als het vakantiepark gaat vanaf dit jaar via één ingang de parkeerplaats op. Tevens is er een Kiss & Ride gerealiseerd waar bezoekers veilig kunnen worden weggebracht en opgehaald.  

ENTERTAINMENT
Dit seizoen is het entertainmentaanbod compleet vernieuwd. Randy & Rosie hebben hun eigen parkshow in de Music Hall en in het American Circus Theater wordt door binnen- en buitenlandse artiesten een nieuwe show vol met spanning, humor, illusionisme en acrobatiek opgevoerd. 

Niet alleen het entertainment op het attractiepark is vernieuwd, ook het aanbod voor de verblijfsgasten is uitgebreid. Er wordt een brede variatie aan activiteiten georganiseerd, waaronder sport & spel, mini-disco, yoga, djembé workshops, speurtochten en er worden verhalen verteld rondom het kampvuur. In de Music Hall vinden verschillende shows plaats, zoals de Welkom Show, The Family Game Show, Playbackshow, Musical Sing-a-Long en uiteraard de A-Meezing Bingo. Voor ieder wat wils!

MAIN STORE GIFTS & SOUVENIRS
In de Main Street wordt een nieuwe winkel geopend, geheel ingericht naar thema Indian met een modern tintje. In deze winkel vindt men de topproducten van Slagharen, vandaar ook de naam Main Store gifts & souvenirs. 

EVENTS 
De evenementenkalender is dit jaar weer goed gevuld met activiteiten voor jong en oud.

Op 20 en 21 april vindt het evenement Invites plaats. Het grootste kinderfeestje van Nederland.  Beide dagen zijn er Q&A's, meet & greets en workshops van de influencers Sterre Koning, Bibi, Ronald en Royalistiq, bekend van YouTube, Instagram of TikTok en worden er diverse activiteiten georganiseerd. Degenen die jarig zijn op 20 of 21 april ontvangen gratis toegang tot Invites.

Van 3 oktober 2019 tot en met 5 januari 2020 wordt er bij het invallen van de schemering niet één, niet twee, maar duizenden lampjes ontstoken. Tijdens Miracle of Lights trekt een parade met verlichte wagens en artiesten door het attractiepark. De dag wordt afgesloten met een spectaculaire nieuwe show inclusief water, lasers en vuurwerk.

Winter Slagharen biedt wederom een indoor ijsbaan en is dit seizoen iedere zaterdag en zondag van 2 november t/m 22 december en de hele kerstvakantie (van 23 december 2019 tot en met 5 januari 2020).

Kijk voor actuele openingstijden, tickets en meer informatie op www.slagharen.com.

Afbeelding
Fusion x64 TIFF File
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie