Afbeelding
WV

BDUlezersactie: Maak kans op het boek 'Winter op de Veluwe'

Overig

VELUWE Ook zo’n liefhebber van de Veluwe en van de winter? De auteur van Winter op de Veluwe, Jeanne Dijkstra, neemt de lezer mee op een ontdekkingstocht over de Veluwe, die vooral in de winter zoveel moois te bieden heeft. De natuur is overweldigend en de sagen en legenden van vroeger lijken juist in dit jaargetijde weer meer tot leven te komen.

Als een dikke deken van sneeuw het landschap bedekt, is het heel bijzonder om te dwalen door de bossen of over de uitgestrekte heidevelden. Niet alleen kun je dan veel wild tegenkomen en zijn de wildsporen mooi zichtbaar in het witte tapijt, je kunt zomaar oog in oog komen te staan met schaapskuddes of midwinterhoornblazers. Sfeervoller kan bijna niet!

[DE ECHOPUT] Als klap op de vuurpijl heeft toprestaurant De Echoput een vijftigtal winterse recepten geselecteerd, die allemaal te maken met streekgebonden producten. Allemaal mooie en eerlijke ingrediënten die de fantastische recepten van De Echoput net dat beetje extra geven.

Kortom: dit boek biedt alles om zowel binnen als buiten op en top te genieten van de Winter op de Veluwe! Het boek is zeer luxe uitgevoerd in 224 pagina’s, fullcolour met mooi beeldmateriaal, in een gebonden uitgave met stofomslag en leeslint. Het cadeauboek bij uitstek!

Meer informatie is te vinden op www.bduboeken.nl

[BDU-LEZERSACTIE]
Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDU-titels worden GRATIS exemplaren van Winter op de Veluwe verloot. Tien winnaars zullen straks dit prachtige boek ontvangen!
N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op dit boek.

[Stap 1:]
Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Bent u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:
Vul hier uw gegevens in om kans te maken op één van de tien boeken 'Winter op de Veluwe'>>

De winnaars worden maandag 15 december 2019 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.
N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op één van de tien boeken  'Winter op de Veluwe'

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie