Afbeelding
gereformeerde kerk sliedrecht

Leer musical Esther in een dag

Overig

Gereformeerde kerk geeft acteurs in spé een kans

[SLIEDRECHT] Op 26 januari 2020 verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma in de Gereformeerde Kerk in Sliedrecht, waarbij kinderen van de basisschool maar liefst in één dag een musical gaan instuderen.

De musical heet 'Esther' en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En dat als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven?


De musical wordt in één dag met de kinderen van groep 1 t/m 8 ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag spelen de kinderen samen met de acteurs een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek. Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk alle gemeenteleden, ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa's en oma's, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical 'Esther'.

Aan het einde van de musical wordt geld ingezameld in voor één van de projecten van Kerk in Actie. De dag begint om 12.30 uur voor de kinderen van groep 1 t/m 8. De voorstelling van de musical begint om 18.30 uur en zal tot ongeveer 20.00 uur duren. De uitvoering vindt plaats in de kerkzaal van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, Middeldiepstraat 6, Sliedrecht.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, stuur dan een mailtje naar vliegendespeeldoos@gksliedrecht.nl. Geef je in iedere geval vóór 15 december op. Deelnemers ontvangen snel nadere informatie over deze dag.

advertentie