NLdoet
NLdoet SWS

NL-doet: meld je aan!

Overig Deel je nieuws

Op 13 en 14 maart is er weer NLdoet! Een unieke kans om alleen of samen met vrienden, familie, collega’s en buren kennis te maken met allerlei sociale initiatieven.

We zijn er met en voor elkaar. Tijdens NLdoet kun je ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Wil je ook eens vrijblijvend kennismaken met een organisatie?

Of gewoon een dag vrijwillig je kwaliteiten inzetten en andere Sliedrechters ontmoeten? Zoek op www.nldoet.nl een leuke klus en meld je aan!

In Sliedrecht wordt er door vrijwilligers enorm veel werk verzet voor onze inwoners. Dit levert ons dorp veel op! Denk bijvoorbeeld aan de kinderboerderij,

de sociale moestuin, sport- en muziekverenigingen, kinder- en jongerenclubs, een vrouwengroep, biljartvereniging etc. Vaak blijven er niet-dagelijkse klussen liggen.

Organisaties kunnen deze klussen aanmelden bij het NLdoet.

Laten we er met elkaar de schouders onder zetten, zodat we allerlei mooie initiatieven een stevige impuls geven om er het komende jaar weer tegenaan te kunnen.

Heb je buiten NLdoet om vragen over of interesse in vrijwilligerswerk, neem dan contact op met Deborah Korevaar, Coördinator Vrijwilligerspunt via d.korevaar@welzijnswerksliedrecht.nl of bel 0184 – 420539.

 

advertentie
advertentie