Afbeelding
Kelly Petrie

Renovatie 16 appartementen Jacob Catsstraat vlot verlopen

25 maart 2020 om 10:52 Overig

SLIEDRECHT- Aan het appartementencomplex van Tablis Wonen aan de Jacob Catsstraat in Sliedrecht wordt deze week de laatste hand gelegd. De renovatie en verduurzaming van de 16 appartementen in het complex zijn voorspoedig verlopen. 

door: Kelly Petrie

De uitstraling van de 16 appartementen in het complex aan de Jacob Catsstraat heeft een totale metamorfose ondergaan. Het gevelbeeld sluit nu na de renovatie naadloos aan bij de al gerealiseerde veranderingen aan het Burgemeester Winklerplein. Binnenin de appartementen zijn de keuken, badkamer, toilet en de totale isolatie vernieuwd. Ook voldoen alle woningen aan energielabel B en zijn ze voorbereid op de komst van het warmtenet in Sliedrecht.

De Windroos Bouwgroep ontwikkelde de plannen voor het appartementencomplex. De renovatiewerkzaamheden worden in opdracht van Tablis Wonen ook uitgevoerd door de Windroos Bouwgroep. Op 20 september ondertekenden Liesbeth Marchesini, directeur-bestuurder van Tablis Wonen en Erik den Breejen directeur van de Windroos Bouwgroep daarvoor de aannemingsovereenkomst.

Afbeelding
Afbeelding

Kelly Petrie

advertentie
advertentie