‘We hebben alles geverfd’
24 oktober 2020 om 08:01 OverigRestaurant Bellevue is in de eerste sluitingsperiode in maart helemaal opgefrist, vertelt Ruben Bakker (op de foto met zijn vrouw Tineke) van het restaurant. ,,We hebben zowel binnen als buiten geverfd, een nieuwe vriescel aangeschaft en nog heel veel klusjes aangepakt. Toen we weer open mochten konden we mensen ontvangen in een fris restaurant. Gelukkig is het een mooi voorjaar en een goede zomer geweest en heeft de hele horeca daar profijt van gehad. We konden mensen op een veilige manier een prima verblijf bij ons bieden.” Restaurant Bellevue heeft niet gekozen voor het bezorgen of afhalen van maaltijden. ,,Wij vinden het concept niet bij onze kaart passen. De gerechten zoals wij die serveren lenen zich niet voor afhalen en bezorgen. We kunnen dan niet de kwaliteit bieden die we willen. Voor ons is helemaal dicht blijven het beste, maar het is een vreselijke tijd. We zijn nu inmiddels aan kleinere klusjes begonnen, zoals het verven van de vensterbanken en de tuintafels. Het is natuurlijk geen vakantie, dus we blijven wel bezig met het restaurant. 2020 is wat mij betreft een geheel verloren jaar. Natuurlijk blijven we positief, maar we hopen dat 2021 een stuk beter en gezonder wordt.”
[Ruben Bakker, restaurant Bellevue