Multicopy biedt ondernemers Verscheurkalender 2020 aan

28 oktober 2020 om 14:35 Overig

SLIEDRECHT Multicopy The Communication Company biedt ondernemers in het MKB een Verscheurkalender 2020 aan. Onder het mom ‘Begin het jaar opnieuw’ worden de laatste 100 dagen van het jaar ingeluid en krijgt men elke dag een tip of prikkelende vraag om het jaar sterker af te sluiten zodat ondernemers helemaal klaar zijn voor 2021.

Engel Jan Sonneveld, ondernemer van Multicopy Sliedrecht: ,,In januari is iedereen vol energie aan het nieuwe jaar begonnen. De economie draaide op volle toeren, maar toen dook het coronavirus in ons land op. Er ontstond een nieuwe werkelijkheid waar we niet op gerekend hadden. Het MKB moet doorpakken, maar dat is niet makkelijk in een anderhalvemetereconomie. En dat terwijl het MKB de motor van onze economie is. Daarom willen we deze ondernemers graag een hart onder de riem steken en inspireren met onze inzichten en kennis.”

Engel Jan Sonneveld: ,,Het liefst zouden we die vele verloren dagen letterlijk willen verscheuren. En dat kan met onze Verscheurkalender. Uiteraard zonder te veel verspilling, maar wel even lekker om te doen. Daarna wordt de echte titel van de kalender onthuld: ‘De in 100 dagen sterker naar 2021 kalender’. In deze laatste 100 dagen van het jaar krijgt de ondernemer elke dag een tip of prikkelende vraag.”

,,Gedurende deze 100 dagen willen we MKB ondernemers helpen om sterker uit de strijd te komen”, vervolgt Engel Jan Sonneveld enthousiast. ,,Door ondernemersvragen te stellen waarmee we hen aan het denken zetten. Daarnaast delen we feitjes en geven we heel veel tips. Tips op het gebied van social media en hun website, we vertellen de voordelen van promotionele artikelen en direct mailings, maar ook hoe ze op tijd betaald kunnen krijgen en hoe ze klanten tot actie kunnen verleiden. Op deze manier willen we hen helpen om zich klaar te stomen voor 2021.”

Engel Jan Sonneveld: ,,De Verscheurkalender past bij onze missie om ondernemers in het mkb de grootsheid te geven die ze verdienen. Zo kunnen ze ook een Refresh Gesprek bij ons aanvragen. Hierin staan we samen met hen stil bij hun onderneming en gaan we terug naar de kern. Hun passie en hun uitdaging. Deze brengen we vervolgens succesvol naar buiten in uitstraling en communicatie. Door ons veelzijdige aanbod kunnen we verrassende communicatieoplossingen bedenken, ontwerpen en produceren.”

De Verscheurkalender kan kosteloos worden aangevraagd via www.multicopy.nl/verscheurkalender, zolang de voorraad strekt.

Bijlagen

3.4 MB pngVerscheurkalender 2020 (cover)

1.7 MB jpgPagina 14-10 uit Verscheurkalender (tip facturen)

1.6 MB jpgPagina 30-9 uit Verscheurkalender (tip social media)

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met:

Myra Dik, Marketing Support Manager, via 06-519 803 88 of m.dik@multicopy.nl.

Multicopy The Communication Company | Nederland, Transistorstraat 7, 1322 CJ Almere

Onderschrift foto Verscheurkalender

De Verscheurkalender 2020 helpt ondernemers het jaar sterker af te sluiten.

Over Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company is al bijna 50 jaar de communicatieondersteuner van ruim 50.000 bedrijven en organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Met zo’n 60 vestigingen in Nederland maakt Multicopy deel uit van Franchise Services Europe dat op haar plaats weer onderdeel uitmaakt van Franchise Services, Inc. Franchise Services is de grootste franchiseketen ter wereld op het gebied van grafische communicatieoplossingen.

Bekijk dit bericht online

Wilt u geen e-mail meer van ons ontvangen? Uitschrijven

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
-------------------------------------------------------------------De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie