Snert Drive Thru bij restaurant Kom Aan Tafel!

10 november 2020 om 14:11 Overig Deel je nieuws

Dit jaar loopt voor Kom Aan Tafel! helaas anders dan anders. In het voorjaar moest de horeca-zaak al 2,5 maand dicht in strijd tegen het corona-virus en ook op dit moment is het restaurant tot minstens halverwege december gesloten. Hierdoor kunnen ondernemers Amber (29) en Youri Labee (35) niet doen wat ze het liefst doen: gasten ontvangen in het restaurant.

Toch proberen zij de inwoners van Sliedrecht op allerlei manieren te laten genieten van alles wat het restaurant te bieden heeft. Zo kon je er al terecht voor de take away service waarbij diverse gerechten van de menukaart voor thuis besteld konden worden.

Daar komt nu een heuse Snert Drive Thru bij. Op de parkeerplaats achter het restaurant (bij sporthal de Stoep) zal de komende zaterdagen tussen 11.00 en 14.00 uur een drive through worden georganiseerd waar huisgemaakte erwtensoep voor thuis te koop zal zijn. Naast de erwtensoep zal er ook tomatensoep verkrijgbaar zijn voor de liefhebber. Ook zullen de heerlijke cocosbollen van Madame Cocos op het menu staan, welke sinds enkele weken in de ijssalon van Kom Aan Tafel! te koop zijn.

De soep is verkrijgbaar in bakken van een liter en een halve liter en hoeven thuis alleen nog even opgewarmd te worden. Invriezen voor later kan natuurlijk ook.

advertentie
advertentie