logo
logo logo

Training besturen voor bestuursleden en/of vrijwilligers van verenigingen en stichtingen in Sliedrecht

Overig Deel je nieuws

SLIEDRECHT –  Eind 2020 en begin 2021 biedt het vrijwilligerspunt een training "Wat is besturen en hoe ben ik zo effectief mogelijk?" aan. In 3 online avonden geven we verenigingen en stichtingen in Sliedrecht de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op het gebied van besturen.

Avond 1 is zeer geschikt voor nieuwe bestuursleden of net benoemde bestuursleden die zich verder willen verdiepen in besturen en degene die zich alvast wil voorbereiden op een bestuursfunctie in de toekomst. Deze avond zal gericht zijn op de vraag: wat houdt besturen nu allemaal in bij een vereniging en wat heb ik nodig om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan? 
De overige avonden 2 en 3 zijn zo ontwikkeld dat bestuurders aan kunnen haken die al langer bestuurslid zijn. Deze avonden wordt er ingestoken op effectiviteit en het ontwikkelen van korte en lange termijnplannen.

Ben je nog geen bestuurslid maar heb je wel de wens om je te ontwikkelingen op bestuurlijk gebied dan ben je ook van harte welkom om deel te nemen. We zullen in avond 3 ook nieuwe potentiele vrijwilligers de mogelijkheid geven om kennis te maken met de vrijwilligersvacatures die er zijn en te verkennen welke inhoudelijke rol er bij hen past.

De training wordt gegeven door Steef van den Boom, bekend van het Lokaal Sportakkoord in Sliedrecht. Hij heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen van verenigingen. Allerlei vraagstukken zijn daarbij de revue gepasseerd van aanpak vrijwilligersproblematiek tot het opstellen van lange termijn beleidsplannen, maar ook begeleiden van fusies tussen verenigingen en effectief en met plezier besturen van een vereniging.

Data: maandagavond 14 december 2020, 11 januari en 1 februari 2021

Aanmelding en/of meer informatie:

Stichting Welzijnswerk Sliedrecht / Vrijwilligerspunt
a.vanwingerden@welzijnswerksliedrecht.nl
Bonkelaarhuis: 0184 - 420 539
*aan deze cursus zijn geen kosten verbonden

algemene foto
advertentie
advertentie