Technologische revolutie zonder gender bias

Overig Deel je nieuws

Baarn, 20 november 2020 – Vandaag op de dag van de ondernemer en de dag van het kind lanceert Let the Sun Shine de 20/20 Deal: de aftrap naar een platform voor een revolutionaire belevenis van techniek voor alle kinderen. Doe je mee? 

Let the Sun Shine gelooft dat Nederland alleen succesvol kan blijven acteren op het wereldtoneel met een technologische revolutie zonder coding gender bias. En dat dit begint bij een inclusieve techniek leerervaring, inspirerend voor jongens én meisjes. Met de 20/20 Deal wordt in 2020 gestart met het creëren van platform voor een revolutionaire belevenis van techniek. Vandaag geeft Let the Sun Shine de aftrap voor dit platform, waarmee de sociale onderneming als ambitie heeft om techniek zo tastbaar en tof te maken dat evenveel meisjes kiest voor techniek als jongens, resulterend in jaarlijks 20.000 vrouwelijke technici extra. 

De toekomst gaan we herschrijven, dat staat vast. Let the Sun Shine zoekt partners voor deze gamechange voor de toekomst van Nederland. Samen leggen we de beste basis voor de volgende generatie en hun centrale rol in de technologische revolutie. www.letthesunshine.nl/2020

advertentie
advertentie