Afbeelding
eigen archief

Boeken- en rommelmarkt Excelsior Papendrecht

16 september 2022 om 20:21 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 24 september a.s. zal Excelsior Papendrecht haar jaarlijkse Boeken- en Rommelmarkt houden.

Gedurende het afgelopen jaar zijn er veel spullen ingezameld, die op de rommelmarkt te koop worden aangeboden. De spullen worden gesorteerd, zodat kramen ingericht zullen zijn voor o.a. speelgoed, antiek, elektrische apparatuur en kleding. Bezoekers kunnen daardoor gericht zoeken, of juist naar hartenlust snuffelen tussen de overige spullen op het plein die steeds aangevuld worden.  

Bij het ‘Rad van Avontuur’ zijn bij elke ronde vele prijzen te winnen en natuurlijk komen veel bezoekers voor de gezelligheid, waar de rommelmarkt sinds eind 70-er jaren mede om bekend staat. Ook op het terras is het met een bakje koffie goed toeven. Excelsior is blij met de vele mooie prijzen voor het ‘Rad van Avontuur’, beschikbaar gesteld door het MKB in en rondom Papendrecht.  

De rommelmarkt wordt gecombineerd met de grootste indoor boekenmarkt van de regio. Ook hier is

het aanbod zeer divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken, Engelstalige boeken en ook LP’s, CD’s en DVD’s. Zowel boeken voor de vakantie als DVD’s voor regenachtige vakantiedagen.

De opbrengst van de dag komt ten goede aan de verenigingskas, waaruit o.a. opleidingen, instrumenten en concerten worden bekostigd.  

De rommelmarkt zal plaatsvinden op het plein bij het verenigingsgebouw langs de Jacob Catslaan in Papendrecht. De boekenmarkt (ook platen/CD’s) is in het verenigingsgebouw. De verkoop is van 10.00 uur tot 15.00 uur. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie