de onderbouw turnster van Synergos
de onderbouw turnster van Synergos Martha Lavooij

Onderbouw turnster Synergos succesvol in Ridderkerk

6 december 2022 om 20:51 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 3 december hadden de meiden van middenbouw 5 van Synergos Sliedrecht hun eerste turnwedstrijd van het seizoen. Met het team reisde ze af naar sporthal de Werff in Ridderkerk. Synergos deed mee met twee teams. Synergos 1 bestaande uit Isa van der Giessen, Jayda Dubbeldam, Elin Korevaar, Mara van Gastelen en Jet. Eleanor Lavooij, Lotte van der Veen, Jinte Westerhout, Chanel Willeijns en Fleur Tangé kwamen uit als Synergos 2. In totaal deden er 16 teams mee, bij elkaar 62 turnsters.

 Isa, Jayda en Elin hebben vorig seizoen al wat wedstrijdervaring kunnen opdoen, voor Mara en Jet was het hun eerste wedstrijd. Met het team behaalde ze een mooie tweede plaats. Mara eindigde individueel op de 4e plaats, met een eerste plaats op het toestel balk. Isa een achtste plaats en mooie vierde plaats op sprong én balk. Jet werd elfde en tweede op balk. Jayda eindigde op de 14e plaats en Elin werd 21e.

 Eleanor en Lotte turnden vorig jaar al bij de onderbouw van Synergos Sliedrecht. Jinte en Chanel zijn pas sinds een paar maanden lid van de selectiegroep. De meiden hebben een mooie eerste wedstrijd geturnd en eindigde met het team om de 18e plaats. Jinte werd 22e, Eleanor werd 26e, Chanel 36e en Lotte eindigde op de 43e plaats. Fleur was helaas geblesseerd en kon niet mee turnen. 

advertentie
advertentie