Afbeelding

Jongerenwerkers op reis naar Italie met SOJS

12 februari 2023 om 15:59 Overig

SLIEDRECHT In de meivakantie van 22 april tot en met 6 mei gaan de jongerenwerkers van SOJS met een groepje jongeren naar Italië. Het is een reis waarin je veel over jezelf gaat leren. Als onderdeel van de reis wordt in groepsverband, onder begeleiding van jongerenwerkers, vrijwilligerswerk gedaan in het buitenland. Ga jij met ons mee naar Italië? 


Deze reis wordt georganiseerd door Stichting Bloom. Stichting Bloom organiseert internationale ervaringsreizen voor organisaties die werken met jongvolwassenen die zoekende zijn in hun (leer)proces. Dit kan op school/werk zijn, maar ook zoekende in hun persoonlijke ontwikkeling. Bij Bloom geloven ze in de kracht van ervaringsleren. 

Ben jij zoekende en lijkt dit jou een gave ervaring? Stuur dan een e-mail naar: sanne@sojs.nl, vermeld hierin wel waarom jij graag mee zou willen met deze ervaringsreis. De ervaringsreis is voor jongeren van 18 tot en met 26 jaar. Wil je mee op reis? Heb je vragen over de ervaringsreis, neem dan gerust contact op met Sanne via  sanne@sojs.nl

.

.

Hannie Visser-Kieboom

advertentie
advertentie