Google zwembad sliedrecht
Google zwembad sliedrecht Google zwembad sliedrecht

Zwembad en korfbal etc worden gesloopt in plannen gemeente Sliedrecht !

24 september 2023 om 20:30 Overig Deel je nieuws

Het zwembad, partycentrum De Lockhorst, brasserie ELCO, de korfbal, de moestuinen, de ijsbaan, de helft van het Willem Dreespark… Alles moet eraan geloven als het aan de gemeente Sliedrecht ligt.

De schrik zit er bij mij en de inwoners van Sliedrecht goed in. Van de week kon u al lezen dat de helft van het Willem Dreespark gaat verdwijnen door hoogbouw. Veel inwoners hebben en hadden er geen idee van. Een handjevol omwonenden heeft een brief gekregen. Dit zijn grote ontwikkelingen die alle inwoners aangaan. En ook ruim van te voren, zodat ze oppas kunnen regelen of vrij kunnen nemen van werk om erbij aanwezig te zijn.  

Dus kom alstublieft naar de inwonersinformatieavond over de alles slopende Noord-Zuid verbinding in het binnenkort gesloopte partycentrum De Lockhorst. Wilt u ook betrokken zijn teken de petitie en zeg nee!


De zogenoemde Noord-Zuid verbinding. Dit gaat een doorgetrokken verbinding worden van de provinciale weg N482. Kom donderdag 28 september 2023 van 19.00 – 21.00 uur naar partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1. Laat zien dat u een betrokken inwoner bent. 

Vooruitzien is regeren, spijt achteraf, daar heb je weinig aan, als al het leuke en alle mooie bomen al weg zijn. Denk ook aan uw kinderen! 

Google zwembad sliedrecht
Google zwembad sliedrecht
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie