Afbeelding
Lunch bestellen

Lunch, ontbijt en high tea bestellen in Sliedrecht op nieuw platform Lunch.nl

21 januari 2021 om 15:05 Partnercontent

Nieuw lunch platform zorgt voor een lekkere maaltijd thuis of op kantoor. De website Lunch.nl is sinds kort online en wil ervoor zorgen dat meer bedrijven en consumenten een gezonde lunch in Sliedrecht en omgeving bestellen. De cateraar biedt naast luxe belegde broodjes, salades en sapjes ook ontbijt en high tea bezorging aan. Het gehele assortiment kan direct besteld en binnen één uur geleverd worden.  

Met deze nieuwe website wil Lunch.nl een gezonde lunch, ontbijt of high tea flexibel aanbieden en voor iedereen gemakkelijk, snel en betaalbaar maken. Door de lokale aanwezigheid is de aanbieder in staat om binnen één uur een dagverse broodjes lunch, salade, brunch, high tea, ontbijt of traktatie te leveren.

Gemakkelijk thuis lunch, ontbijt of high tea bestellen

Steeds meer mensen laten een lunch thuis bezorgen. Het is een momentje om even te ontspannen en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Dit is zeker handig voor de thuiswerkers in de huidige coronatijd of wanneer iemand op bezoek komt. Ook is het gemakkelijk om als cadeau een luxe ontbijt of high tea in Sliedrecht bij iemand te laten bezorgen.

Voordelen van lunch bezorgen op het werk

Lunch.nl Sliedrecht combineert het gemak van online bestellen én de kwaliteit en service van de lokale bakkerij. Het bestellen van een (zakelijke) lunch biedt kansen om werknemers op een positieve manier aan je binden en de productiviteit te verbeteren door lekker en gezond eten. Ook het effectief belonen van een teamprestatie kun je op deze manier vormgeven. De kosten van bevoordeling zijn zakelijk aftrekbaar tot € 227 per werknemer per jaar. Dit biedt voldoende ruimte om medewerkers wat extra’s te bieden. Een fruitbox op het werk valt overigens onder de ‘nihilwaardering’ en heeft dus geen nadelige invloed op de 1,2% vrije ruimte van de totale loonkosten in het kader van de werkkostenregeling.

Regionaal bezorgen in de omgeving van Sliedrecht 

De lunch cateraar is nu regionaal gestart in onder meer de plaatsen Alblasserdam,  Bleskensgraaf, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht en Sliedrecht. Lunch.nl heeft de ambitie om uiteindelijk een landelijke dekking te realiseren om zo in héél Nederland bezorging van een gezonde lunch, luxe ontbijt of uitgebreide high tea binnen één uur te realiseren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie