Afbeelding
Shutterstock

Werken als GZ-psycholoog begint bij Joinuz

16 juli 2021 om 13:26 Partnercontent

Ben je een startende professional die de opleiding tot GZ-psycholoog heeft afgerond en wil je werkervaring opdoen? Of ben je een door de wol geverfde GZ-psycholoog die op zoek is naar een nieuwe vaste baan? In welke fase van je loopbaan jij je ook bevindt, bij Joinuz vind je allerlei mooie vacatures voor GZ-psychologen. Er zijn bijvoorbeeld functies binnen de ouderenzorg, klinische (neuro)psychologie en psychotherapie. Ook zoekt de eigenzinnige detacheringsorganisatie voor verschillende opdrachtgevers regelmatig psychologen met de specialismen Volwassenen, Stemming en Angst of Kind en Jeugd. Ben je op zoek naar een vacature voor GZ-psycholoog in de forensische psychiatrie? Ook die vind je bij Joinuz.

Roeping om mensen te helpen 

De werkgebieden van GZ-psychologen lopen sterk uiteen. Een geregistreerd GZ-psycholoog (gezondheidszorgpsycholoog) behandelt cliënten met verschillende hulpvragen op het gebied van onder meer: psychische stoornissen, psychosociale of psychiatrische problemen en problemen in de privésfeer. De opleiding tot GZ-psycholoog  is een verdiepende opleiding die een afgeronde universitaire vooropleiding vereist. Dit is bijvoorbeeld een master pedagogiek, psychologie of gezondheidswetenschappen met geestelijke gezondheidskunde als afstudeerrichting. Heb jij vanwege jouw roeping een van deze studies afgerond en wil jij jezelf inzetten om mensen te helpen?

Werk je graag samen met collega’s, kun je goed zelfstandig werken, heb je zelfreflectie en beschik je over een groot doorzettingsvermogen? Verdiep je dan snel in een van de prachtige vacatures voor GZ-psycholoog van Joinuz. Dan kun jij je binnenkort inzetten om je cliënten adequate zorg te bieden.

BIG-geregistreerde GZ-psychologen

Je dient over voldoende ervaring te beschikken om aan de slag te kunnen. Hoewel het vereiste ervaringsniveau per functie verschilt, draait het in de basis om proactieve en enthousiaste BIG-geregistreerde GZ-psychologen. Stevig in je schoenen staan, over een behoorlijke dosis flexibiliteit beschikken en hart voor de zorg hebben, komen daar allemaal bij kijken. Hetzelfde geldt voor individuele- en groepsbehandeling en kennis van en ervaring met (neuro-)psychologische diagnostiek. Je hebt een analytische instelling en denkt graag mee over de nieuwe ontwikkelingen binnen het vak. Op het moment vind je bij Joinuz meerdere vacatures voor GZ-psycholoog, waaronder die van GGZ-behandelaar. Wil je aan de slag als teamleider en GZ-psycholoog bij justitie? Ook dan ben je er aan het juiste adres voor een interessante vacature.

Individuele gezondheidszorg

Ben je geen psycholoog maar wil je wel graag mensen helpen? Dan is de functie van verzorgende IG (verzorgende individuele gezondheidszorg) misschien wel iets voor jou. Als detacheerder in de zorg heeft Joinuz ook veel mooie vacatures voor verzorgende IG in huis bij een grote groep gevarieerde opdrachtgevers. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag binnen de GGZ, in de ouderenzorg, in het ziekenhuis en in de gehandicaptenzorg. 

Anne van den Houten

advertentie
advertentie